2012. június 15., péntek

Spirulina alga- Zöldárpa


Spirulina Barley kedvező tapasztalatok


Az egyik hölgy azt kérdezte: lehetséges-e az, hogy 2 hét alatt csökkenti a vércukorszintjét. A termékismertető lapon olvasta, hogy cukorproblémákra is ajánlott, ezért elkezdte szedetni az anyukájával, aki már inzulinos kezelés alatt áll. Naponta háromszor méri a néni a vércukrát, és adagolja a megfelelő mennyiségű inzulint. 2 hét Spirulina barley használat után (napi 6 szem) észrevette, hogy rendszeresen alacsonyabb értékeket mér, és kevesebb inzulint kell adagolnia.

Egy másik hölgy arról számolt be, hogy bizonyos ételek fogyasztása után az arcbőrén pattanásszerű kiütések jelentkeztek. Ilyen étel például a csokoládé. Mióta a Spirulina-t fogyasztja, nemcsak a testsúlyát sikerült 12 kilóval csökkentenie, hanem a csokoládét is kiütések jelentkezése nélkül tudja fogyasztani. Határozottan érzi egyebekben is bőre állapotának javulását.

Az emésztési bajokkal, különösen epe- és májproblémákkal küzdő fogyasztók azt tapasztalták, hogy a puffadásos tünetek azonnal megszűntek, amint elkezdték használni a terméket. Sokan számoltak be szintén arról, hogy könnyebbnek, energikusabbnak érzik magukat, egy hölgy kifejezetten így mondta: “soványabbnak érzem magam”. (Forrás. T.M. Energy) 

A SPIRULINA BARLEY készítmény a Spirulina édesvízi alga és fiatal árpa-kivonat kombinációjából álló bioinformációs készítmény.




A SPIRULINA rendkívül gazdag növényi fehérjében, bétakarotinban, vasban, B12 vitaminban, a ritka GLA esszenciális zsírsavban, és e mellett a vitaminok, ásványi- és tápanyagok figyelemreméltó skáláját kínálja.A fiatal árpa-kivonatot az árpa fejlődésének kezdeti szakaszában (a föld feletti 15 cm magasságig) nagy odafigyeléssel betakarított növényekből nyerik. Az árpa ebben a fejlődési szakaszban képes a legtöbb hatékony anyagot magába szívni a talajból és a levegőből. Több olyan élő enzimet is tartalmaz, amely elengedhetetlenül fontos a szervezet megfelelő működéséhez, valamint a test acido-alkalikus egyensúlyának fenntartásához. Továbbá rengeteg, a szervezet számára könnyen felhasználható vitamint, ásványi anyagot és aminosavat tartalmaz 

A Spirulina Barley elsősorban a gyomor, a hasnyálmirigy és a lép, a vékony- és vastagbél, a máj, az epehólyag, a szív, a szívburok és a hármas melegítő energetikai pályáit harmonizálja. 

Spirulina Barley:
- segíti a szervezet kíméletes méregtelenítését
- biztosítja a szükséges ásványi anyagokat, vitaminokat és tápanyagokat a szervezet számárcsökkenti a koleszterinszintet
- javítja a bél mikroflóráját
- segít a túlsúllyal szembeni küzdelemben
- pozitívan hat cukorbetegség esetén
- csökkenti a daganatos és egyéb civilizációs betegségek kialakulásának veszélyét
- felgyorsítja a sebgyógyulás folyamatát, támogatja a bőr és a nyálkahártyák regenerációját
- védi a bőrt a káros sugárzásoktól
- hatékony a gyulladásokkal és a fertőzésekkel szemben
- megújítja az acido-alkalikus egyensúlyt
- lassítja a sejtek öregedését
- csökkenti a magas vérnyomást
- javítja a vérképet, támogatja a hemoglobinok termelését és a szövetek oxigénellátását
- élénkíti a szervezetet, és javítja a kondíciót 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése