2012. június 15., péntek

Barley


Enzimek segítik a gyógyulást

Az enzimek (illetve egész enzimrendszerek, ahol az egyik enzim tevékenysége szorosan kapcsolódik egy másikéhoz) segítenek egyensúlyban tartani az emberi szervezet működését. Megnövekedett terhelés (idegen eredetű anyagok támadása, baleset, túlterheltség, stressz) esetén a szervezetben zajló enzimaktivitással szembeni igények is megnőnek.

Ha a test egyensúlyban van, sokkal jobban képes alkalmazkodni a külső és a belső környezet kilengéseihez, az aktuális terheléshez, és csökken a megbetegedés valószínűsége.

Az enzimek kulcsszerepet játszanak minden gyulladásos folyamat gyógyításában, erősítik a szervezet ellenálló- és védekezőképességét, biztosítják a megfelelő vérellátást és vérsűrűséget, segítik a sebgyógyulást, és közreműködnek a degenerálódott (az ellenőrzés alól kicsúszott) sejtek megsemmisítésében. Az enzimrendszerek egyensúlyának megbomlása valósággal kéz a kézben jár a krónikus megbetegedésekkel, éppen ezért érdemes betegségmegelőző céllal alkalmazni az enzimeket.


Ígéretes eredmények



Az enzimterápia iránti érdeklődés egyre növekszik mind az orvosok körében, mind a laikusoknál. Tény, hogy az eredmények felettébb ígéretesek és megbízhatóak. Az enzimterápiának 50 éves orvosi alkalmazás ellenére sem sikerült széles körben teret nyernie a köztudatban – valószínűleg azért, mert az emberek előítéletekkel viseltetnek iránta. Ez az előítélet feltehetőleg abból ered, hogy nincs elég ismeretünk az enzimhatások mechanizmusát illetően.

Az enzimeknek a gyógyászatban való alkalmazása azonban távolról sem a modern kor vívmánya, ellenkezőleg: egyidős az emberiséggel. Az enzimtevékenységre épülő gyógyászati praktikákról már a Bibliában is olvashatunk (szárított fügelevelekből készített tapasz), de felfedezhetjük ugyanezt a majáknál vagy a természethez közel álló más törzseknél is (pl. a papaya vagy az ananász húsának, illetve levének felhasználása). Az enzimek jótékony hatását régen is gyakran hívták segítségül a különböző daganatos megbetegedések gyógyításakor, és mai is jól kiegészítik a modern orvoslásban alkalmazott terápiákat.


BARLEY- Valóságos enzim- és energiabomba


A nyers és kezeletlen ételek, valamint a természetes enzimekben gazdag készítmények együttes fogyasztása tehát lehetőséget nyújt egészségünk hosszú távú megőrzésére, hatékony ápolására, valamint megelőzhető velük a fertőző és a civilizációs betegségek kialakulása, illetve segítik a szervezet belső egyensúlyának fenntartását. Az “enzim- és energiabombának” minősíthető BARLEY ital egyik legnagyobb előnye, hogy a benne levő természetes anyagok szinergikusan ható egységet alkotnak.


A BARLEY - zöldárpa életenergiát ad

Rohanó világban élünk és dolgozunk. Nap mint nap szembesülünk olyan helyzetekkel, amelyek nyomott hagynak a bensőnkben, lehangolnak, fáradttá és ingerlékennyé tesznek, és mindez csökkenti a lelki és testi teljesítőképességünket. Ez az állandó belső készenlét feszültséget teremt, és gyakran különböző betegségeket, illetve érzelmi káoszt okoz.

A stressz következtében mérséklődik a belső energiánk, és testünk alacsonyabb energetikai szinten működik. Ezáltal csökken szervezetünk betegségekkel szembeni ellenálló-képessége is. Napjaink társadalmában a betegségek már hétköznapi, a depressziós állapotok pedig szinte természetes jelenséggé váltak.

A BARLEY bioinformációs étrend-kiegészítő zöld- (fiatal) árpából készül. A zöldárpa gazdag természeti forrás, amely jótékonyan hat az ember egészségi állapotára. Felettébb fontos tényező, hogy a fejlődési szakaszának elején járó, fiatal növény ezerszer több életenergiát hordoz magában, mint a már kifejlett, felnőtt árpa. Ez a legfontosabb oka annak, miért érdemes szedni a Barley-t.

Ilyen mértékű energia folyamatos bevitele a szervezetbe mindenki számára különösképpen fontos. Ennek köszönhetően ugyanis a Barley kiváló betegségmegelőző készítménynek számít. A BARLEY segíti a szervezet oxigénellátását, remekül tisztítja a testet, és lassítja az öregedés folyamatát. Megszünteti a krónikus fáradtság érzését. Kiválóan alkalmazható a legkülönbözőbb emésztési problémák, túlsúly, felfújódás, valamint bőrproblémák és magas vérnyomás esetén. Gátolja az érelmeszesedést. Hathatós támogatást ad mozgásszervi panaszoknál, valamint különböző gyulladásoknál. A kivonat segítséget nyújt a daganatos megbetegedések kialakulásának megelőzésében, illetve azok kiegészítő gyógyításában. Mindezek mellett kiváló kozmetikai hatásai is vannak.
Az optimális formájú tápanyagok és a nagy mennyiségű életenergia folyamatos bevitele lehetőséget nyújt számunkra, hogy sokkal egészségesebben éljünk. A BARLEY használatával kapcsolatos statisztikák rendkívül pozitívak. Az emberek csaknem 80%-a már 2 hónapos kúra után sokkal jobban, egészségesebbnek és erősebbnek érezte magát. Később javult a betegek lelkiállapota is, valamint nőtt a nagyobb fizikai terheléssel szembeni tűrőképességük.

A Barley adagolásáról általánosságban elmondható, hogy a megszokott adagja 1 - 2 mokkáskanálnyi, 2 dl vízben feloldva (naponta egyszer, reggel). Ne feledkezzünk meg a megfelelő mennyiségű folyadék beviteléről sem. Naponta minimum 2 liter víz fogyasztása szükséges.

*Fontos tudni:*  A BARLEY fitoösztrogén, így azon hölgyek, akiken ösztrogéndominancia, ösztrogéntúltengés jelei mutatkoznak (polip, mióma, endometriózis) óvatosan , vagy ne alkalmazzák. * 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése