2011. május 25., szerda

ZYFLAMEND- A legjobb TERMÉSZETES GYULLADÁSCSÖKKENTŐ klinikailag igazoltan!!!


A Gyulladás folyamata:


A stressz hatására keletkező NF - KappaB fehérje döntő válozásokat hoz létre a szervezetben, károsítja a sejtek felületét, molekuláris elváltozásokat okoz.

A sejtszintű elváltozások gyulladások kialakulásához, hosszan fennálló komoly és kezeletlen gyulladások pedig akár daganatos elváltozások létrejöttéhez is vezethetnek.



A szervezetben zajló gyulladás mértéke a vérszérumból mérhető, erre szolgál a CRP, a C reaktív fehérje mérése.  Amennyiben ez az érték 10-nél magasabb, úgy biztosan zajlik valamilyen gyulladás a szervezetben.
Az összes betegség 90%-a lefedhető a gyulladással, tehát ezt kell megkeresni és kezelni.




Milyen betegségek hátterében van gyulladásos folyamat?






A legfontosabbal érdemes tisztában lennünk.
Nagyon sokszor halljuk, hogy bizonyos betegségek genetikailag öröklődnek családon belül ( párat kiemelve: magas vérnyomás, hölgyeknél mell cisztásodásra, daganatokra való hajlam, máj- epehólyag gyulladás )

Érdemes kicsit elgondolkodni a következő diagrammon.


A genetikai hajlamra való öröklődés mindössze: 5-10% !!

Minden felülírható, átalakítható, változtatható. 



A legfontosabb, ami hozzájárul a szervezetben gyulladások kialakulásához a dohányzáson kívül a táplálkozás. A helytelen életmóddal, táplálkozással bevitt méreg - és egyéb szervezetre káros anyagok azok, amik 35%-ban hozzájárulnak a gyulladások kialakulásához, amik a daganatos betegségek kialakulásáért felelősek.

* * *
"Vannak esetek, mikor a ráknak genetikai okai vannak, de ez ritka, a mellrák esetében legfeljebb 5%, tehát 95% nem genetikai. Miért töltünk akkor annyi időt azzal, hogy a génjeink miatt aggódunk? 
2008 júniusában egy amerikai tanulmányt publikáltak a Proceedings of National Academy of Sciences nevű lapban. Ez rámutatott arra, hogy az életstílus kihat arra, hogy mely gének fejeződnek ki és melyek nem. 

Nagyon egyszerű: A rák csak a kifejeződése egy megbomlott egyensúlynak azok között a tényezők között, amelyek a rákos sejteket táplálják. Mindenkinek vannak rákos sejtjei, de akkor lesz valaki rákos, amikor a rák kialakulását erősítő tényezők többségben vannak azokhoz képest, amelyek gátolják a betegség létrejöttét. Ilyen egyszerű. Az elmúlt 50-60 évben megnöveltük azon tényezők számát, amelyek elősegítik a rák megjelenését - mint például a cigaretta, cukor, transzzsírok valamint a környezetünkben lévő vegyi anyagok, és lecsökkentettük a természetes védekezőképességünket, amely gátolja a rák kifejlődését. A fizikai aktivitás, a testmozgás, felerősíti a rákkal szembeni védekező mechanizmust. 

A rákos sejtek nem úgy viselkednek, mint a normális sejtek. Nem pusztulnak el néhány osztódás után, hanem megmérgezik a körülöttük lévő szöveteket kémiai anyagokkal.  Gyulladást okoznak, hogy fenntartsák növekedésüket. A rákos megbetegedések száma Nyugaton 1940 óta növekszik. Ugyanebben az időszakban három tényező tette drasztikusan tönkre a környezetünket: a nagy mennyiségű finomított cukor használata (a cukor elősegíti a rákot, az inzulin előállítása gyulladást idéz elő), a megváltozott mezőgazdasági termelés, valamint az, hogy nagyszámú vegyi anyagnak vagyunk kitéve, amelyek a második világháború előtt nem léteztek.  
A stressz is szerepet játszik a rák kialakulásában. Ismerjük azt a mechanizmust, amelyen keresztül a stressz elősegíti a már meglévő tumor növekedését, de fontosabb a stresszre adott válasz, mint a stressz maga. Nem vitás, hogy a tehetetlenség, saját magunk elhagyása és az erőtlenség összefüggésbe hozható a kortizol és az adrenalin magasabb szintjével, ami gátolja az immunrendszert, és táplálja a testben lévő gyulladásokat (kulcsfontosságú faktorok a rák kialakulásában).

A rákellenes diéta elsősorban olívaolajjal - esetleg repce- vagy lenmagolajjal - készített zöldségekből és hüvelyesekből áll, fokhagymával és fűszernövényekkel. A hús és tojás szabadon választhatók, de nem képezik az étel fő összetevőit. A hús és a zöldségek arányát drámaian meg kell változtatnunk.

Tanuljuk meg az életünket előtérbe helyezni, vigyünk tudatosságot az életvezetésünkbe . Tápláljuk az életet magunkban azzal, amit megeszünk - vagy nem eszünk  meg - ahogyan a testünkkel bánunk, meditációval, azaz az élet folyásába iktatott szünetek megtapasztalásával és az emberi kapcsolatainkkal, akkor a testünk vigyáz magára, és segít a rákellenes harcban. Nem harcos mentalitásra van szükség, hanem törődő mentalitásra."
/Dr. David Servan-Schreiber /
 * * *



Mit tehetünk még, ha van bármilyen gyulladás is a szervezetünkben?

Szedjünk természetes, klinikailag igazolt szert, amelynek nincs mellékhatása. Itt fontos a pontos diagnózis felállítása





KIVÁLÓ TERMÉSZETES szer a gyulladások kezelésére: a >>ZYFLAMEND<<

A >>ZYFLAMEND<< bioorganikus gyógy -és fűszernövényekből származó étrendkiegészítő készítmény.






Milyen gyógynövényeket tartalmaz a ZYFLAMEND?



A  ZYFLAMEND klinikailag igazolt hatása a gyulladást okozó COX-2 enzim gátlására.
 
Mit tud a >> ZYFLAMEND?<<












Milyen betegségeknél hatásos a ZYFLAMEND szedése?

És azért nem árt tudni, hogy egyes VITAMINOKNAK IS vannak gyulladásgátló hatásai:
 

A ZYFLAMEND szedési javaslata:
Megelőzésre 1 havi kúra ajánlott: napi 1 x 1 kapszula
Komolyabb, vérszérumból kimutatható gyulladásnál az adag emelhető, de  pontos szedési útmutató a diagnózis függvényében orvosi felügyelet mellett javasolt.

Kiszerelés: 60 és 180 db lágyzselatin kapszula






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése