2012. június 15., péntek

Chlorella alga


Elsavasodás ellen: Chlorella



Japán kutatók 1975-ben tudományos cikket publikáltak arról, hogy a rendszeresen fogyasztott CHLORELLA ALGA csökkenti a vér és a máj koleszterinszintjét. 



A vértisztító és hemoglobintermelő klorofill segítségével óvja a méreganyagokkal (toxinokkal) terhelt, elzsírosodott, ásványianyag-hiányban szenvedő májat.





A Chlorella alga Serkenti a belek működését, javítja a kiválasztást, ezért a belek képesek több koleszterin és zsír eltávolítására, mindemellett megakadályozza, hogy az említett anyagok bejussanak a véráramba. Tisztítja a kiválasztó szerveket (vese és máj), így segít megőrizni a vér tisztaságát. A tiszta vér pedig sikeresen el tudja távolítani az anyagcserében részt vevő vagy annak folyamán keletkező legtöbb anyagot (metabolitot) a sejtekből és a szövetekből.


A CHLORELLA alga további rendkívül előnyös tulajdonsága, hogy képes csökkenteni a szervezet savasságát, vagyis LÚGOSÍT. 
Az emberi test ideális pH értéke 7,2-7,4 között mozog.

Ha a szervezet elsavasodik, megnő a veszélye a különböző betegségek kialakulásának, mert a savas környezet remek táptalaj a legkülönbözőbb mikrobák és gombák számára.





A préselt Chlorella tabletták édesvízi Chlorella pyrenoidosa algát tartalmaznak, amely rengeteg biológiai kötésű vitamin, ásványi anyag, aminosav, rostanyag és klorofil gazdag forrása. Stimulálja az immunrendszert, javítja a belek működését, védi a sejteket a szabad gyökökkel szemben, és támogatja a szervezet detoxikációját. Pozitívan hat a sejtregenerálódásra, valamint a sebgyógyulás folyamatára, erősíti továbbá a stresszel szembeni ellenálló-képességet és tompítja a testszagokat. Hosszantartó használata pozitívan hat fejfájás és migrén ellen.


A Clorella elsősorban a gyomor, a lép, a vastagbél, a máj, az epehólyag, a szívburok, valamint a három sugárzó energetikai pályáit harmonizálja. Magas tápértékének köszönhetően a Chlorella remek kiegészítője a mindennapi egészséges étrendnek. Használata minden redukciós diéta, esetleg vegetáriánus életmód esetében ideális. A gyerekeknél pozitívan hat a megfelelő táplálkozási szokások kialakításakor.

Hathatós segítséget nyújthat akné, kiütések, gyulladások, ekcéma, de nehezen gyógyuló felületi sebek vagy sérülések (forrázás, égés, marás, stb.) gyógyításakor is.

Támogatja a hosszantartó stressznek vagy terhelésnek kitett szervezet regenerálódását és lábadozását. Kiválóan alkalmazható műtéti beavatkozás, illetve bármilyen sugárkezelés után. Elősegíti a szervezet méregtelenítését, és ideális készítmény azok számára, akik hosszú ideig szennyezett környezetnek vannak kitéve. Megakadályozza a legkülönbözőbb mikrobák és gombák szaporodását. A Chlorella hosszantartó használata mindemellett javítja a pszichikai kondíciót.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése