2011. augusztus 24., szerda

WHOLEMEGA- A teljes HALOLAJKAPSZULA- Omega-3, 5, 6, 7, 9

A WHOLEMEGA jótékony hatásai:

 Az OMEGA 3,5,6, 7, 8, 9, zsírsavakat gyakran úgy emlegetítk, mint a jó zsírsavakat. Miért olyan jó?

Elsősorban azért, mert az OMEGA ZSÍRSAVAK jelen vannak és fontos szerepet játszanak minden emberi sejt működésében.  
Táplálják az agy működését, szívet, szemet, vese szöveteket. Kimutatták, hogy jótékony hatásúak a szív-és érrendszer, immunrendszer, emésztőszervek működésére, egészségesen támogatva az anyagcserét és a gyulladásra adott válaszreakciókat.



A WHOLEMEGA halolaj 17 különböző zsírsavat tartalmaz: mindezt az alaszkai vadlazacnak köszönhetően. Ha egy hétig fogyasztjuk a WHOLEMEGÁT, akkor ugyanazt érjük el, mintha 3 !!!! adag alaszkai vadlazacot fogyasztottunk volna.
A WHOLEMEGA halolaj számtalan emberi kísérletnek volt kitéve- elképesztő eredményekkel- többek között azon eredményt, hogy 14 nap alatt csökkentette a triglicerid szintet.

A különbség világos

 Frakcionált, izolált és tisztított?

A hagyományos halolaj kapszulák sárga színű vizes textúrájú állaga a szimbóluma manapság a tisztított termékeknek. Ugyanakkor ezeknél a termékeknél a tisztítás egy "kemény" desztilláció (mely szükséges ahhoz, hogy eltávolítsák a szennyező anyagokat) frakcionálja, izolálja és számos jótékony hatóanyagot megsemmisít, mely a halolaj természetes, vibráló színét és tisztaságát adja.


 A különbség egyértelmű

A WHOLEMEGA halolaj előállítása teljesen eltér ettől. Az Extra-Szűz folyamatot azért használják, hogy kivonják a Teljes Omega zsírsavláncot, hasonlóan az oliva olajéhoz, ami csillogó színű és átlátszó. Ez a gyöngéd, élelmiszer gyártási folyamat számos jótékony hatással kecsegtet- mint például a D3 vitamin, vagy az astaxantin. A csillogó ragyogást a Wholemega-nál az Astaxantin kölcsönzi- egy olyan antioxidáns, mely természetes módon megtalálható a vadlazacban.

"Vad tisztaságú"

A WHOLEMEGA halolaj formula olyan Alaszkai vadlazac olajat tartalmaz, mely védett, elismerten fenntartható halászatból származik. Ez az extra-szűz olaj 100%-ban vad halrajokból származik és nem tartalmaz genetikailag módosított  vagy tenyésztett lazacot. A belőle készült lágyzselatin kapszulák ellenőrzöttek és rendelkeznek Nem-Génmódosított minősítéssel.

Táplálékkiegészítő vagy Kiegészítő táplálék?

 

Táplálkozással kapcsolatos filozófiánk egyszerű; keresd meg a teljes értékű élelmiszer jótékony hatásait. Míg mások táplálékkiegészítőket hoznak létre, addig a New Chapter azon dolgozik, hogy Kiegészítő Élelmiszert alkosson. Élelmiszert, amit testünk azonnal felismer és könnyen hasznosít. A WHOLEMEGA  folytatja ezt a hagyományt a halolajak területén a 100% alaszkai vadlazac olajjal. Alaszka fenntartja a világ egyik legvédettebb  és irányított természetes halászatát és betiltotta a haltenyésztést. Azáltal, hogy csak vad, fenntartható lazacot fognak ki- a világ egyik legtisztább halrajából- így nem szükséges vegyi kezelés, hogy teljes tisztaságot nyújtsanak. Az extra szűz halolajunk alacsony hőmérsékleten (60 Celsius fok) történő kezelése elegendő ahhoz, hogy a létfontosságú omega zsírsavakat és természetes tápanyagokat, mint a D3 vitamin és az astaxantin kinyerjük a természet kosarából.
Mint Élelemszintű olaj, a WHOLEMEGA komoly teszteken ment át annak érdekében, hogy kiszűrjék az esetleges szennyezőanyagokat, melyet más halolajoknál  a tisztítás vagy desztillálás hivatott megszüntetni.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése