2012. szeptember 1., szombat

Rezveratrol hatásai

A csodálatos rezveratrol

A vörösborban is megtalálható rezveratrol megállítja a diabéteszes látásromlást, sőt javítja azt. Diabéteszes egereken vizsgálták a rezveratrolnak az egerek látására gyakorolt hatását. 
Azt találták, hogy a rezveratrol meggátolta az állatok retináján a diabéteszre jellemző szabálytalan érhálózat kialakulását, javítva azok látását.

A rezveratrol csökkenti a oxidatív stresszt. Izolált humán vörösvértesteken olasz kutatók kimutatták, hogy a rezveratrol csökkenti az oxigén szabadgyökök mennyiségét. A rezveratrol ezen hatása a kutatók véleménye szerint egy antioxidáns rendszer rezveratrol-indukálta aktiválásának tudható be. 







A rezveratrol gátolja az osteoporózist. Svéd kutatók csontszövetsejteket vizsgálva azt találták, hogy a rezveratrol gátolja e sejtek öregedéssel kapcsolatos kalcium vesztését. Kimutatták, hogy a háttérben a rezveratrol azon hatása áll, hogy hatékonyabbá teszi e sejtek oxigén szabadgyökök elleni védekezését.

Azok közül, akik a rezveratrol tartalmú készítményeket szedték, sokan jelezték, hogy zsírpárnáik tapasztalhatóan zsugorodtak. Egy új vizsgálatban, amely izolált humán zsírsejtek zsírfelhalmozásának mechanizmusát tanulmányozta, azt találták, hogy a rezveratrol csökkenti a zsírsejtek „korlátlan” zsírfelhalmozását.
A rezveratrol serkenti az adiponectin szintézisét. Az adiponectin egy ún. fehérje hormon, amely a glukóz és zsírháztartás szabályozásában játszik szerepet. 

E hormon szintje csökken diabéteszben és elhízáskor. Megemelkedett szintje pedig arra készteti a szervezetet, hogy több zsírt égessen (ami fogyáshoz vezet, lásd fentebb), sőt javítja – egyelőre ismeretlen mechanizmus során – az inzulin-érzékenységet, aminek csökkenése a 2-es diabétesz oka.


 Válaszd a >>REZVERATROL biojuicet<<

Alkoholmentes juice 150-szeres rezveratrollal

A Teljes Rezveretarol Juice az egyetlen folyékony táplálék, amely egyesíti magában 7 teljesen természetes rezveratrol forrást, tiszta bio elérhetőségében. Napi 30 ml mennyiségben tiszta, magas potenciájú 575 mg rezveratrolt tartalmaz.  
TELJES REZVERETROL juice-unk NEM tartalmaz alkoholt és mégis élvezhetjük a rezveretról jótékony, egészségre gyakorolt hatásait az öregedés, a szabad gyökfogó hatás, a szív- és érrendszer, a keringés, a gyulladásgátlás terén.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése