2012. augusztus 27., hétfő

Wholemega halolaj

WHOLEMEGA  KOMPLEX  HALOLAJKAPSZULA


Az Omega 3,5,6, 7, 8, 9, zsírsavakat gyakran úgy emlegetík, mint a jó zsírsavakat. Miért olyan jó? Elsősorban azért, mert az omega zsírsavak jelen vannak és fontos szerepet játszanak minden emberi sejt működésében.  Táplálják az agy működését, szívet, szemet, vese szöveteket. Kimutatták, hogy jótékony hatásúak a szív-és érrendszer, immunrendszer, emésztőszervek működésére, egészségesen támogatva az anyagcserét és a gyulladásra adott válaszreakciókat.

A WHOLEMEGA halolaj 17 különböző zsírsavat tartalmaz: mindezt az alaszkai vadlazacnak köszönhetően. Ha egy hétig fogyasztjuk a WHOLEMEGÁT, akkor ugyanazt érjük el, mintha három adag alaszkai vadlazacot fogyasztottunk volna.


Az alaszkai vadlazac húsából nyert WHOLEMEGA halolaj egyesíti a klinikailag kutatott, természetesen tiszta 17 féle teljes halolajat, mely a szív-és érrendszert támogatja.



 
A hagyományos halolaj kapszulák unalmas, sárga színű vizes textúrájú állaga a szimbóluma a tisztított termékeknek. Ez a kemény desztilláció (mely szükséges ahhoz, hogy eltávolítsák a szennyező anyagokat ???) frakcionálja, izolálja és megsemmisít számos jótékony hatóanyagot, mely a halolaj természetes, vibráló színét és tisztaságát adja.

 
Táplálékkiegészítő vagy Kiegészítő táplálék?

Míg mások táplálékkiegészítőket hoznak létre, addig a New Chapter Kiegészítő Élelmiszert alkot. Élelmiszert, amit testünk azonnal felismer és könnyen hasznosít. A WHOLEMEGA folytatja ezt a hagyományt a halolajak területén a 100% alaszkai vadlazac olajjal. Alaszka fenntartja a világ egyik legvédettebb  és irányított természetes halászatát és betiltotta a haltenyésztést. Azáltal, hogy csak vad, fenntartható lazacot fognak ki- a világ egyik legtisztább halrajából - nem szükséges vegyi kezelés, hogy teljes tisztaságot nyújtsanak. A  extra szűz, alacsony hőmérsékleten történő (60 Celsius) kezelés, elegendő ahhoz, hogy a létfontosságú omega zsírsavakat és természetes tápanyagokat, mint a D3 vitamin és az astaxantin kinyerjük.


Az optimális jótékony hatások érdekében, a WHOLEMEGA halolajnak be kell épülnie a sejtmembránokba, ahol lehetősége nyílik arra, hogy modulálja a sejt jelek eseményeit (modulálja a gyulladást) és növelje a membrán folyadékállományát. 


A WHOLEMEGA halolaj számtalan emberi kísérletnek volt kitéve- elképesztő eredményekkel- többek között azon eredményt, hogy 14 nap alatt csökkentette a triglicerid szintet.







Mint Élelemszintű olaj, a WHOLEMEGA komoly teszteken ment át annak érdekében, hogy kiszűrjék az esetleges szennyezőanyagokat, melyet más halolajoknál  a tisztítás vagy desztillálás hivatott megszüntetni.

 

Kiknek és mikor érdemes WHOLEMEGÁT fogyasztani ?






Az OMEGA 3- HATÁSAIRÓL  > > I D E < < kattintva olvashatsz.

Az OMEGA-3 klinikai vizsgálatokról > > I D E < < kattintva olvashatsz.

WHOLEMEGA humán klinikai vizsgálatokról > > I D E < < kattintva olvashatsz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése