2011. szeptember 4., vasárnap

Goji bogyó

Amit a GOJI-ról eddig NEM tudtál.....GOJI-it  szinte mindenki ismeri, apró pici piros bogyó.

Van, aki szárított, aszalt formában fogyasztja, van, aki a dús, frissen facsart, tartósítószertől, adalékanyagoktól, cukortól MENTES levét szereti GOJI juice   formájában.Több,mint 50 klinikai viszgálat bizonyítja a goji erejét és hatásosságát, amelyről a www.pubmed.com orvosi honlapon a "Lycium barbarum"szót beírva juthatunk hozzá.Nagyobb kiszerelés, Több hatóanyag, kedvezőbb áron!
Most elhoztuk Nektek az ÚJ, 100% tisztaságú, szűretlen TELJES GOJI JUICE-t, amelyben az eddig ismert juice-októl eltérően nemcsak a goji HÚSA, HÉJA található, hanem az értékes MAGJA és OLAJA is benne van!!


Milyen általános állapotjavulást lehet az   ÚJ TELJES GOJI JUICE fogyasztásával elérni?
Megnöveli az energiaszintet és az erőt.
Fiatalít, mert stimulálja az emberi növekedési hormont (hGH ). A hGH hormon előnyei: csökkenti a testzsírszázalékot, jobb alvást, jobb memóriát, gyorsabb gyógyulást, fiatalabb külsőt kölcsönöz.
Fenntartja az egészséges koleszterin szintet, azáltal, hogy a goji beta –sitosterol-t tartalmaz, melynek az antioxidánsai megakadályozzák az oxidációt és az artériás plakkok létrejöttét. 
Javítja máj működését
Egyensúlyban tartja a cukorbetegséget azáltal, hogy normalizálja a vércukorszintet.
Javítja a libidót és a szexuális működést, mert növeli a tesztoszteront a vérben, ezáltal nőveli a libidót a férfiakban és nőkben egyaránt.
Javítva a látást és szemproblémákat, a kimagasló karotinoid, béta-kriptoxantin zeaxantin tartalma révén.
 


GOJI bogyó tulajdonságai:

KLINIKAI VIZSGÁLATOK a GOJI bogyóval.


* * A vizsgálatokat az Organic Mission alapítói, kutatói végezték el.**** Még több klinikai viszgálat angol nyelven a >> www.pubmed.com<< orvosi honlapon található **


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése